Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός – 33χρονος: Η 12χρονη «μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα»

Σεπόλια-Κολωνός – 33χρονος: Η 12χρονη «μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιαννίδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Τα στοιχεία του 33χρονου άνδρα, που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, αποκάλυψε το MEGA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Τα «ρίχνει» στην 12χρονη

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι.

Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο άνδρας δήλωσε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ τόνισε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα.

»Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δεν θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Την Δευτέρα η απολογία του

Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο εισαγγελέα προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Η ανακρίτρια ζήτησε από τις αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν και σε έρευνα στο σπίτι του και αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρησιμοποιούσε και να κατασχεθούν και να της διαβιβαστούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε.

Έτσι, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα, κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες, θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν – αν τελέστηκαν – και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική Αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε», δήλωσε ο συνήγορος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Σχετικά άρθρα