Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός: Συνελήφθη 36χρονος βιαστής της 12χρονης

Σεπόλια-Κολωνός: Συνελήφθη 36χρονος βιαστής της 12χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιαννίδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Σε νέα σύλληψη, την πέμπτη από την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, προχώρησε η Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος κατηγορείται για «γενετήσια πράξη με την ανήλικη παθούσα».

Φέρεται ότι είχε βιάσει το κορίτσι μία φορά και συνελήφθη εντός της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, όπου τον κάλεσαν για εξέταση.

Εκτός από τον 36χρονο, για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τέσσερις συλλήψεις.

Πρόκειται για τον 53χρονο κατηγορούμενο ως βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο κατηγορούμενους ως βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιαννίδη και ακόμα έναν 33χρονο που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά και για τη μητέρα του κοριτσιού, που ερευνάται αν συμμετείχε στην υπόθεση μαστροπείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα