Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη 33χρονος Έλληνας

Σεπόλια-Κολωνός βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη 33χρονος Έλληνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιαννίδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό σε βάρος της 12χρονης, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, ενώ άλλοι δύο που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, προσήλθαν χθες αυτοβούλως και ταυτοποιήθηκαν.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επίσης άλλοι δύο εμφανίστηκαν αυτοβούλως χθες τις πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Σχετικά άρθρα