Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια: Η 12χρονη είχε ζητήσει από θείο της να την υιοθετήσει

Σεπόλια: Η 12χρονη είχε ζητήσει από θείο της να την υιοθετήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιαννίδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως αποκάλυψε συγγενής της 12χρονης, μερικά χρόνια πριν το νεαρό κορίτσι είχε προσπαθήσει φύγει από την οικογένειά της, ζητώντας του να την υιοθετήσει.

Φαίνεται πως το παιδί ήθελε να να μεγαλώσει ανέμελα και φυσιολογικά όπως κάθε παιδί της ηλικίας της, κάτι που έβλεπε ότι ήταν δύσκολο μέσα στην οικογένεια που ζούσε.

«Μακάρι δηλαδή αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής της 12χρονης.

«Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης.

»Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια για να τον βγάλω από την φυλακή.

»Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα» συμπλήρωσε.

Το ζήτησε πριν τρία χρόνια

Ήταν μόλις 9 ετών όταν η μικρή ζήτησε από τον θείο της να την υιοθετήσει μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

«Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά.

»Μου είπε η (…) “Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;”, της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”.

»Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…» περιγράφει μιλώντας στο Live News.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος.

»Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

Επιπλέον ο θείος της12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελα να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί, που έμελλε να μεγαλώσει απότομα και να μπει με τη βία στον σκληρό κόσμο των ενηλίκων.

«Όπως και όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο.

»Της έλεγε “μήπως έχεις κανένα γκόμενο;”.

»Απλά φαινόταν ότι είχε μια “Α” ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» αναφέρει ο συγγενής της 12χρονης.

«Όχι παιδιά, ούτε σκυλί»

Ο θείος της 12χρονης αναφέρθηκε και στην ακαταλληλότητα ως γονιού του πατέρα των παιδιών.

Όπως τόνισε, «όχι παιδιά, ούτε σκυλί δεν θα έπρεπε να έχει υιοθετήσει ο πατέρας των παιδιών».

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι ο πατέρας της 12χρονης έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης ότι παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του.

Σχετικά με την 12χρονη και τα συγκλονιστικά γεγονότα, ο θείος της ανήλικης περιέγραψε:

«Ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βιντεοκλήση πίσω και την είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού.

»Ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό».

Στη συνέχεια ο θείος της 12χρονης επικοινώνησε με τους γονείς να πάνε να πάρουν τα παιδιά που ήταν μόνα τους και ανέφερε πως οι γονείς γέλαγαν και του είπαν ότι είναι σε φιλικό μέρος.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε:

«Πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς» και συνέχισε δηλώνοντας ο θείος της 12χρονης ότι είναι πρόθυμος να κάνει ότι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Θύμα ξυλοδαρμού η 37χρονη μητέρα

Όπως αποκάλυψε στο Live News στενός συγγενής της οικογένειας, η μητέρα της 12χρονης, που σήμερα κατηγορείται για μαστροπεία, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού από τον 40χρονο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

«Την χτυπούσε, κάποια στιγμή έφυγε αυτή από το σπίτι, είχε πάει στις κακοποιημένες μητέρες κι αυτός έστελνε μηνύματα “και σ’ αγαπώ και είσαι η ζωή μου”.

»Και ξαναγύρισε, έκανε το λάθος» λέει συγγενής της οικογένειας.

Η 37χρονη μητέρα που παντρεύτηκε πριν καν ενηλικιωθεί, απέκτησε συνολικά 8 παιδιά.

Η εξάρτηση του 40χρονου συζύγου από τα ναρκωτικά όμως δεν του επέτρεπε να εργαστεί με την 10μελη οικογένεια να βιοπορίζεται από επιδόματα αλλά και από τα χρήματα που έδιναν συγγενείς.

Παράλληλα ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι συγγενής της 37χρονης μητέρας την οδήγησε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρας» ώστε να της γίνει στείρωση, καθώς όπως είπε θα είχε κάνει και άλλα παιδιά μετά τα συνολικά 8 που είχε.

Φύλακας – άγγελος των παιδιών η γιαγιά

Η γιαγιά της 12χρονης ήταν από τους πρώτους που κινητοποιήθηκαν για να αποκαλυφθεί η φρικαλεότητα που ζούσε η εγγονή της.

Μια γιαγιά που προσπαθούσε να δώσει από το υστέρημα της όσα περισσότερα μπορούσε στα 8 εγγόνια της.

«Τα πήγαινε φροντιστήρια, κατηχητικό, τα πάντα.

»Δεν μπορούσε όμως να έχει και τα 8 παιδιά 24 ώρες το 24ωρο.

»Η γιαγιά του θύματος έλεγε και στο παιδί της και στη νύφη της να μην κάνουν άλλα παιδιά.

»Φώναζε αλλά ποιος την άκουγε;» αναφέρει ο συγγενής.

Εκτός από τη σύζυγο, και η μητέρα του 40χρονου, όπως καταγγέλλεται, είχε δει το σκληρό πρόσωπο του γιου της.

«Τη γιαγιά του θύματος την έχει σφάξει ο (…) με μαχαίρι, την έχει πιάσει να την σφάξει –δεν ήξερε τι έκανε– κι έτρεχε με το νυχτικό στη γειτονιά.

»Το ξέρει η γειτονιά αυτό» περιγράφει ο συγγενής της οικογένειας.

Σήμερα η γιαγιά των παιδιών βρίσκεται νυχθημερόν στο πλευρό των εγγονιών της που φιλοξενούνται από χτες στο Αγλαΐα Κυριακού.

Σχετικά άρθρα