Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΤ Ομόνοιας: Ποινική δίωξη στους ΔΙ.ΑΣ. για ομαδικό βιασμό – Τράβηξαν και βίντεο με την 19χρονη

ΑΤ Ομόνοιας: Ποινική δίωξη στους ΔΙ.ΑΣ. για ομαδικό βιασμό – Τράβηξαν και βίντεο με την 19χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ομάδα ΔΙΑΣ, Ομαδικός Βιασμός, Πλατεία Ομονοίας, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται ότι βίασαν 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Μάλιστα στη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Αθήνας περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αποδόθηκε στους κατηγορούμενους.

Κι αυτό γιατί φέρονται να κατέγραψαν μέσω κάμερας το περιστατικό.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν το πρωί από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ που εξέτασε την καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στον Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Οι δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ, κλήθηκαν χθες από την ομάδα των Αδιάφθορων στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας της 19χρονης, όπου αρνήθηκαν την κατηγορία δίνοντας την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν με την καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από το οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Η 19χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή, κ. Μαριανού, η οποία διαπίστωσε ίχνη βιασμού στην κοπέλα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η κοπέλα περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας με μία φίλη της όταν σταμάτησαν και έπιασαν κουβέντα με τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Η 19χρονη ζήτησε κάποιες πληροφορίες οι δύο από τους αστυνομικούς προσφέρθηκαν να τη συνοδεύσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας ενώ η φίλη της έφυγε όπως επίσης και οι δύο άλλοι αστυνομικοί.

Όταν έφτασαν στο ΑΤ Ομονοίας, όπως αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα στην κατάθεσή της, την οδήγησαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως χώρος αποδυτηρίων όπου και τη βίασαν όπως κατήγγειλε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό στηρίζουν τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς που πρόβαλαν οι δυο αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σχετικά άρθρα