Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για μαστροπεία κατηγορείται και η μητέρα της 12χρονης – «Ψάχνουν» μεγάλο κύκλωμα

Για μαστροπεία κατηγορείται και η μητέρα της 12χρονης – «Ψάχνουν» μεγάλο κύκλωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Εισαγγελία Αθηνών, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια, Υπόθεση Μαστροπείας,

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, οδηγείται αύριο το πρωί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Στο μεταξύ την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, αναγνώρισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας γιατί συνελήφθη η μητέρα για μαστροπεία.

Ο δικηγόρος έκανε επίσης λόγο για την ύπαρξη κυκλώματος και είπε ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συνετέλεσαν σε αυτό το «τρομερό έγκλημα», όπως το χαρακτήρισε.

Εκτίμησε ακόμη ότι θα εξεταστούν και τα άλλα παιδιά της μητέρας.

Σχετικά άρθρα