Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης – Ποια η κατηγορία

Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης – Ποια η κατηγορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κακοποίηση Ζώων, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οικία της και έκαναν την προσαγωγή.

Η μητέρα της ανήλικης μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και αυτή την ώρα εξετάζεται από τους αστυνομικούς για πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού.

Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει η μητέρα, είναι αυτή της μαστροπείας.

Η ίδια δηλαδή, φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι.

Επιπλέον, η 38χρονη μητέρα κατηγορείται επίσης και για αδικήματα σχετικά με παραμέληση ανηλίκου και σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού, με σκοπό το οικονομικό κέδρος.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψαν ενδείξεις ότι η μητέρα γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν.

Οικονομικές συναλλαγές, εμβάσματα αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα ζητούσε λεφτά από το παιδί φαίνεται ότι συμπλήρωσαν το παζλ της φρίκης.

Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους τη 12χρονη και άλλα 2 ανήλικα αδέλφια της, προκειμένου τα μεταφέρουν σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Τόσο τα δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα, όσο και το ολοκαίνουργιο ποδήλατο που είχε η 12χρονη, προκάλεσαν προβληματισμό στις Αρχές σχετικά με το αν η μητέρα της είχε αναρωτηθεί πως τα απέκτησε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στον Alpha ότι ταυτοποιήθηκε ένας παιδεραστής, ο οποίος είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Πρόκειται για ποσά ευτελή, όπως 20–25 ευρώ.

Σχετικά άρθρα