Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ηλίας Μίχος ήταν ένας άνθρωπος με «ψεύτικο χαμόγελο» – «Τον είχα ικανό για πολλά αλλά όχι για τέτοιο θέμα»

Ο Ηλίας Μίχος ήταν ένας άνθρωπος με «ψεύτικο χαμόγελο» – «Τον είχα ικανό για πολλά αλλά όχι για τέτοιο θέμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κακοποίηση Ζώων, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Για τον Ηλία Μίχο τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια μίλησε πρώην συνεργάτης του, οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «τον είχα ικανό για πολλά αλλά όχι για τέτοιο θέμα».

Ο επιχειρηματίας Μάνος Συλιγνάκης, ο οποίος, όπως είπε, είχε διώξει τον Μίχο από συνεργασία που είχαν πριν από οχτώ χρόνια, ανέφερε για τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή ότι «πριν από μια 8ετια όταν ξεκίνησα μια αυτοδιοικητική πορεία, είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός για να μου πουλήσει φίλους και γνωριμίες».

«Ήταν ένας έντονος και ιδιαίτερος χαρακτήρας, όχι απλός άνθρωπος.

»Ήταν ένα παιδί που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα» πρόσθεσε για τον Ηλία Μίχο, μιλώντας στο OPEN.

«Ψεύτικο χαμόγελο»

«Έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα ψεύτικο χαμόγελο που ήθελε να τα έχει καλά με όλους.

»Γνώριζα και την οικογένειά του και μου φαινόταν απόμακρος σε αυτούς» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε ότι «ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι ικανός να έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο μόνος του, δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό «είχε προσπαθήσει να με πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα και με αυτή τη δικαιολογία διέκοψα τη συνεργασία μαζί του».

Ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

Σημειώνεται πως η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες πριν την συγκλονιστική μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Όπως είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε…

»Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”.

»Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα.

»Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά.

»Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

Σχετικά άρθρα