Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων κατά Καρατζιώτη – «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων κατά Καρατζιώτη – «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κακοποίηση Ζώων, Οίκος Ανοχής, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Απάντηση στις καταγγελίες της αυτοαποκαλούμενης προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών, Ντίνα Καρατζιώτη έδωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Καρατζιώτη παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια Ευελπίδων για να καταθέσει βίντεο στα οποία -όπως αναφέρει- φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη μέσα σε οίκους ανοχής, ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που έφερνε ο μαστροπός.

Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχωρίζει κάθετα τη θέση του, τονίζοντας μέσω της προέδρου του, Έλλης Κανελλοπούλου, τα εξής:

«Aν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι.

»Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία.

»Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», αναφέρει η κα Κανελλοπούλου στην ιστοσελίδα thesstoday.gr

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος.

»Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου.

»Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου.

Σημειώνεται ότι η Ντίνα Καρατζιώτη σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαινε όταν εκείνη που απουσίαζε.

Σχετικά άρθρα