Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλίας Μίχος: Ο παιδοβιαστής ενημερώθηκε από κολλητούς του στην ΕΛΑΣ ότι επίκειται έρευνα σε βάρος του

Ηλίας Μίχος: Ο παιδοβιαστής ενημερώθηκε από κολλητούς του στην ΕΛΑΣ ότι επίκειται έρευνα σε βάρος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεπόλια,

Σοβαρά ερωτήματα για ολιγωρία της Αστυνομίας με αιχμή το αστυνομικό τμήμα Κολωνού, προκύπτουν από τις πληροφορίες ότι ο Ηλίας Μίχος, όπως όλες οι ενδείξεις δείχνουν, είχε εσωτερική ενημέρωση από αστυνομικούς για την καταγγελία και την έρευνα που θα γινόταν σε βάρος του για την δυσώδη υπόθεση του παιδοβιασμού της 12χρονης μαθήτριας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, φαίνεται ότι ενημερώθηκε από αστυνομικούς πως επίκειται να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του καθώς είχε κατατεθεί η καταγγελία από την οικογένεια της 12χρονης.

Έτσι εκμεταλλεύτηκε την πληροφόρηση που είχε είχε εκ των έσω πότε απειλώντας και πότε προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια της μαθήτριας για να ανακαλέσουν την καταγγελία, όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή η μητέρα της 12χρονης.

«Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία.

»Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχονταν αμέσως.

»Και πήγα την επόμενη μέρα ξανά από εκεί με στείλαν στη ΓΑΔΑ» σημείωσε η μητέρα του παιδιού και περιέγραψε το χρονικό της φρικτής υπόθεσης».

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις τόσο με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κολωνού όσο και με αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην περιοχή.

Μάλιστα, έκανε συχνά επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα αλλά και δωρεές.

Μάλιστα, αναρτούσε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού.

Την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης προσπάθησε να διαψεύσει με ανακοίνωσή της, αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΓΑΔΑ.

Στην ανακοίνωση παραδέχεται ότι το ΑΤ Κολωνού παρέπεμψε τη μητέρα του κοριτσιού στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο δεν αναφέρει το παραμικρό για το γεγονός ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να πάει δεύτερη φορά στο ΑΤ Κολωνού.

Σχετικά άρθρα