Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κολωνός: Τουλάχιστον 15 παιδεραστές βίασαν την 12χρονη – Καταγεγραμμένα τα ονόματα των επίδοξων πελατών

Κολωνός: Τουλάχιστον 15 παιδεραστές βίασαν την 12χρονη – Καταγεγραμμένα τα ονόματα των επίδοξων πελατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες και βίντεο περιέχει, μεταξύ άλλων, η ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι είχε εξαναγκαστεί σε ερωτικές συνευρέσεις σε τουλάχιστον 10-15 άτομα, υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, προσεγγίζοντας ίσως και τους 80-90 παιδεραστές.

Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι για την ώρα είμαστε αρκετά κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον 4 ατόμων, για τα οποία θα σχηματιστεί συμπληρωματική ποινική δικογραφία που θα ενταχθεί σε αυτή των περίπου 1.000 σελίδων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτές τις σελίδες, έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, ενώ είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για το εάν ο 53χρονος επιχειρηματίας δρούσε μόνος τού η αποτελεί μέλος κυκλώματος παιδεραστών και παιδόφιλων.

Η απολογία του ενώπιον του ανακριτή είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (12/10).

Σχετικά άρθρα