Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από το Αγρίνιο ο 52χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη – «Καλός» χριστιανός και νεοδημοκράτης

Από το Αγρίνιο ο 52χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη – «Καλός» χριστιανός και νεοδημοκράτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Αθήνα, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Νέα Δημοκρατία, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένας 52χρονος στην περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα, βίαζε και εξέδιδε κατά συρροή ένα 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο, ενώ εκεί διαμένουν οι γονείς του.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να έχει σχέση με πολλούς παράγοντες της περιοχής, ενώ πάντα φρόντιζε να «διαφημίζει» στο διαδίκτυο τις καλές του σχέσεις με την Εκκλησία και… τη ΝΔ.

Εχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με την Αννα Φόνσου κ.λπ. Φυσικά κανείς δεν γνώριζε την «κρυφή» του ζωή!

Από προχθές η σελίδα του στο Facebook έχει «γεμίσει» με σχόλια τύπου «παιδεραστής», «θα πας φυλακή», «σε περιμένει η Τρίπολη» κ.λπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του εργαζόταν σε γνωστή εταιρεία της Δυτικής Ελλάδας.

O 52χρονος σύζυγος και πατέρας βαρύνεται με την κατηγορία της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στα Σεπόλια.

Το 12χρονο κορίτσι εργαζόταν στο κατάστημα του 52χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με πολύ «καλό» όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

Μάλιστα ο γιος του εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 52χρονος τη βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

Από εκεί ο 52χρονος εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη.

Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.

Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων.

Ο 52χρονος συνελήφθη μαζί με έναν 42χρονο ο οποίος επίσης φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί.

Μάλιστα, η ανήλικη αναγνώρισε τον 42χρονο και ανέφερε ότι ήταν ένας από εκείνους που τη βίαζαν.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Σχετικά άρθρα