Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα Ιωνία: Ερωτηματικά για τον βιασμό της 38χρονης – Δεν δείχνει κακοποίηση η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα Ιωνία: Ερωτηματικά για τον βιασμό της 38χρονης – Δεν δείχνει κακοποίηση η ιατροδικαστική εξέταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Νέα Ιωνία,

Αρνείται την καταγγελία της 38χρονης Ρουμάνας ο επί 8 χρόνια σύντροφός της, ότι την κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία και τη βίασε απειλώντας την με όπλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το Σάββατο βράδυ στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα.

Ο 58χρονος πάντως αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας και μετά την απολογία του στον ανακριτή αναμένεται να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής θα οδηγήσουν στην προφυλάκισή του ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου (1/10), οι γείτονες άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και καλέσουν την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και τότε μπήκαν στο σπίτι.

Τότε, η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων μάλιστα, πολεμικό με ειδική διόπτρα και δίποδο ενώ παράλληλα, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.

Σχετικά άρθρα