Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρισα: Άγριο έγκλημα με θύμα 35χρονη – Ψάχνουν τον Πακιστανό σύντροφο της

Λάρισα: Άγριο έγκλημα με θύμα 35χρονη – Ψάχνουν τον Πακιστανό σύντροφο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ιατροδικαστής, Λάρισα, Πακιστανοί,

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λάρισα μετά τη δολοφονία που ήρθε στο φως, χθες Πέμπτη, όταν βρέθηκε νεκρή μια 35χρονη γυναίκα στο πάτωμα του διαμερίσματος όπου διέμενε επί της οδού Παπαναστασίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον ιατροδικαστή να διαπιστώνει ευρήματα που τον οδήγησαn μετά από εξέταση στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία. Παράλληλα, προκύπτει ότι η γυναίκα ήταν νεκρή επί ημέρες.

Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ’ αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, το δε τραύμα ήταν συμβατό με πρόκληση από θλών και αμβλύ όργανο».

Οι Αρχές έχουν ενδείξεις ότι το εργαλείο της δολοφονίας ήταν ένα σφυρί, με την 35χρονη να δέχεται με ιδιαίτερη ορμή το θανατηφόρο πλήγμα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος επήλθε πριν από περίπου μία εβδομάδα, με τη σορό της γυναίκας να είναι ήδη σε κατάσταση σήψης.

Από την έρευνα της Αστυνομίας , σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του larissanet.gr , προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της υπήκοος Πακιστάν ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 27χρονος Πακιστανός επιχείρησε να διαφύγει λίγο μετά τη δολοφονία της Ιωάννας, όταν εντοπίστηκε μαζί με γκρουπ άλλων μεταναστών να επιχειρούν να περάσουν στα εδάφη της Βορείου Μακεδονίας. Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι λόγω περιοριστικών όρων που ισχύουν στην περίπτωση του δεν μπορούσε να βγει εκτός Ελλάδος και τον γύρισαν πίσω.

Πάντως η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 27χρονος Πακιστανός – εάν και εφόσον τη σκότωσε αυτός – να έχει διαφύγει από τη χώρα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία.

Σχετικά άρθρα