Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας τη στέλνει στο εδώλιο

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας τη στέλνει στο εδώλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Εδώλιο «δείχνει» με την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, στην ήδη προφυλακισμένη 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο κος Νούλης αξιολογώντας το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό ζητά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας να παραπεμφθεί η 33χρονη μητέρα της σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης για την κατηγορούμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της 33χρονης στο εδώλιο.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται ότι χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο 9χρονο παιδί, ενώ αυτό νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων, θα κληθεί σε απολογία η κατηγορούμενη και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των δυο παιδιών της.

Σχετικά άρθρα