Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την έσφαξε για 20 χιλιάρικα στην Κυψέλη: Ο 40χρονος με το θύμα ήταν εραστές

Την έσφαξε για 20 χιλιάρικα στην Κυψέλη: Ο 40χρονος με το θύμα ήταν εραστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Κυψέλη, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί,

Η θήκη με το μαχαίρι που αγόρασε από το κέντρο της Αθήνας για να κατακρεουργήσει το θύμα του πρόδωσε τον 40χρονο «σφαγέα από το Μπαγκλαντές» και αποκάλυψε ένα ερωτικό δράμα που τα τελευταία χρόνια παιζόταν στην Κυψέλη.

Δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρηση και όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα από τον δολοφόνο και εραστή της.

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως διέπραξε την ειδεχθή πράξη λέγοντας πως όταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ένα μαχαίρι από την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω.

Όταν εκείνη εμφανίστηκε της ζήτησε το λόγο για την απόφαση του χωρισμού και τα χρήματα.

Και όταν αρνήθηκε να τα δώσει όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

Στη συνέχεια το πέταξε σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε στο protothema.gr πως «οι ανθρωποκτονίες και η έμφυλη βία είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο με ανοδικές τάσεις που η Αστυνομία το αντιμετωπίζει με εξειδικευμένα τμήματα που έχει στήσει αλλά και με επιτυχίες στις εξιχνιάσεις τέτοιων υποθέσεων που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη συναισθηματική παρόρμηση».

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε την Κυριακή λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο 40χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Σχετικά άρθρα