Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε γυναίκα – Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε γυναίκα – Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση λόγω ερωτικής αντιζηλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό που σημειώθηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν μία γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας έρχονται στο φως.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., άμεση ήταν η ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του ΑΤ Πυλαίας- Χορτιάτη σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο με πιθανό τραυματισμό ατόμου από αιχμηρό αντικείμενο.

Πρόκειται για 25χρονη αλλοδαπή, η οποία χθες το απόγευμα στην περιοχή της Πυλαίας, ακολούθησε 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Το θύμα, όπως έγινε γνωστό, κατέφυγε για βοήθεια στην οικία της αδερφής της που βρισκόταν σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Η 25χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να της ασκήσει ποινική δίωξη για την πράξη της.

Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία ενός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, μια γυναίκα από τη δυτική Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο σπίτι μιας 27χρονης, κατηγορώντας την ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Μάλιστα, η δράστρια –μητέρα δύο παιδιών- δεν έμεινε στα λόγια, αλλά επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο εναντίον της 27χρονης, τραυματίζοντάς την σοβαρά στην κοιλιά και τα χέρια.

Σχετικά άρθρα