Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 73χρονος ήθελε ανήλικες – Βιντεοσκοπούσε τις επαφές

Ο 73χρονος ήθελε ανήλικες – Βιντεοσκοπούσε τις επαφές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Παιδεραστής, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία,

Ένας ηλικιωμένος άνδρας και μία Γεωργιανή υπήκοος ταυτοποιήθηκαν από τη συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως οι δράστες υπόθεσης μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος ανήλικης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 73χρονος Έλληνας, με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο, έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και μία 39χρονη αλλοδαπή, για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παιδικής πορνογραφίας και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη μαστροπός, με στόχο την οικονομική εκμετάλλευση της γενετήσιας ζωής της κοπέλας, την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 73χρονο άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις έλαβαν χώρα σε εξοχική κατοικία του συλληφθέντα στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και σε εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησής του και τις βιντεοσκοπούσε η μαστροπός.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του συλληφθέντα στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

10 ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιους από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό μεταξύ του δράστη και της ανήλικης, καθώς και άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου,

5 έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού,

9 βιντεοκασέτες,

3 φωτογραφικές μηχανές,

βιντεοκάμερα,

φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικίας της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση-πραγματογνωμοσύνη.

Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα