Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιθάκη: Συνελήφθη 32χρονος που χτύπησε τη 27χρονη σύντροφό του

Ιθάκη: Συνελήφθη 32χρονος που χτύπησε τη 27χρονη σύντροφό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενδοοικογενειακή Βία, Ιθάκη, Λιμενικό Σώμα,

Ακόμα μία κακοποίηση γυναίκας, αυτή τη φορά στην Ιθάκη, όπου νεαρή έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, 27χρονη καλούσε σε βοήθεια το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Μαραμπού, στο Βαθύ της Ιθάκης.

Οι άνδρες του Λιμενικού που έφθασαν στο σημείο για να παράσχουν βοήθεια προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε κατά την ανάκριση ότι χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του.

Οι λιμενικοί οδήγησαν την 27χρονη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς είχε αρκετούς εμφανής μώλωπες στα χέρια της, ενώ κατά την ιατρική εξέταση βρέθηκαν και άλλοι μώλωπες στο σώμα της.

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και στη συνέχεια ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο, όπου κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι χτύπησε τη σύντροφό του.

Παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη όπου αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

Την προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:

«Στη σύλληψη ενός 32χρονου ημεδαπού προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ιθάκης, για παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν.3500/2006 (ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη), σε συνδυασμό με το άρθρο 308 του Π.Κ. (απλή σωματική βλάβη).

»Συγκεκριμένα, μετά από φωνασκίες και κλήσεις σε βοήθεια που προερχόταν από γυναίκα στην περιοχή «ΜΑΡΑΜΠΟΥ» της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης, τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν μία 27χρονη ημεδαπή σε κατάσταση πανικού και τον 32χρονο ημεδαπό.

»Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε, με τη συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, διαπιστώθηκαν σωματικές βλάβες, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Ιθάκης.

»Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Σχετικά άρθρα