Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρέθυμνο: Μυστήριο με την αρπαγή 7χρονου από 47χρονη Ρουμάνα

Ρέθυμνο: Μυστήριο με την αρπαγή 7χρονου από 47χρονη Ρουμάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Ρέθυμνο,

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση που χειρίζεται τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Ρεθύμνου και αφορά στην αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού ενώ έκανε διακοπές με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Όπως γράφει το cretalive.gr στην Ασφάλεια κρατείται μια 47χρονη από τη Ρουμανία, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο, η οποία φέρεται να εντόπισε το παιδί να παίζει ανέμελα στον περιβάλλοντα χώρο και με δέλεαρ αναψυκτικό, κατάφερε να το οδηγήσει στο δωμάτιο της και να το κρατήσει εκεί για μία ώρα, ίσως και περισσότερο.

Το παιδί κατάφερε να «δραπετεύσει» και να επιστρέψει στους Έλληνες γονείς του όταν έμεινε μόνο του στο δωμάτιο καθώς η 47χρονη έπρεπε αναγκαστικά να γυρίσει στο πόστο της.

Κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις και το κίνητρο αυτής της γυναίκας, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να ρίξουν φως στο προφίλ της 47χρονης προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη και άρπαξε το παιδί, προσφέροντας του μάλιστα αναψυκτικό για να την πείσει να την ακολουθήσει χωρίς να αντιδράσει.

Οι γονείς πάντως υπέστησαν σοκ, ωστόσο το γεγονός ότι η υπόθεση είχε αίσια έκβαση ως προς το παιδί, ανακούφισε τους πάντες.

Σχετικά άρθρα