Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23χρονος και 47χρονος βίασαν 39χρονη στην Πάτρα με ναρκωτικά

23χρονος και 47χρονος βίασαν 39χρονη στην Πάτρα με ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Βιασμός, Ναρκωτικά, Ομαδικός Βιασμός, Πάτρα,

Σοκάρει η καταγγελία μία 39χρονης γυναίκας, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Πάτρα. Η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενημέρωσε τους γιατρούς ότι τη βίασαν δύο άντρες και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών οι οποίοι μετά από έρευνες κατέληξαν στους δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι υπήρξε με τη γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της.

Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο τοπικό σάιτ πως «η υπόθεση ερευνάται μεθοδικά και με την δέουσα προσοχή»

Σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Σχετικά άρθρα