Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε χαλκό αξίας χιλιάδων ευρώ

Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε χαλκό αξίας χιλιάδων ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βοιωτία, ΔΕΗ, Μετανάστες, Πακιστάν,

Ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν ήταν ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο Άρμα Βοιωτίας, με μεγάλη ποσότητα χαλκού που είχε κλέψει από μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το φορτηγό τον Ιούνιο και τώρα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου Πακιστάανού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 29-06-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν σε δασική περιοχή στα Σκούρτα Βοιωτίας, αυτοκίνητο το οποίο ήταν γεμάτο με καλώδια χαλκού, βάρους 240 κιλών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 30χρονου και τα καλώδια χαλκού είχαν αφαιρεθεί από δύο 2 μετασχηματιστές αρδευτικών γεωτρήσεων της Δ.Ε.Η., σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Ο χαλκός αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ σύμφωνα με εκτίμηση του, η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, ανέρχεται στις 20.000 περίπου ευρώ.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σχετικά άρθρα