Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξομολογήθηκε μέσα στη φυλακή – Τι είπε σε ιερέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξομολογήθηκε μέσα στη φυλακή – Τι είπε σε ιερέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ώστε να αντικρούσει τα σε βάρος της στοιχεία μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φέρεται να έχει αποφασίσει η μητέρα των τριών νεκρών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη εξομολογήθηκε στη φυλακή λέγοντας στον ιερέα πως είναι αθώα και συνεχίζει να υποστηρίζει πως κατηγορήθηκε άδικα.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) η εκπομπή του Mega LiveNew η 33χρονη αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και όπως φαίνεται θα ζητήσει προθεσμία για να μελετήσει μαζί με τους δικηγόρους της, τη δικογραφία.

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών αναμένεται να αρνηθεί τα πάντα για τις δολοφονίες των παιδιών της και να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν την ενοχή της, στο έγκλημα.

Παράλληλα θα υποστηρίξει για τη Μαλένα κι την Ίριδα πως από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο νέο εύρημα, δεν γίνεται ξαφνικά η ίδια να βρίσκεται κατηγορούμενη για εγκληματική ενέργεια.

Η 33χρονη θα σταθεί επίσης και σκοπεύει να επιμείνει σε σημεία του θρίλερ τα οποία παραμένουν ακόμη θολά.

Για την Ίριδα θα υποστηρίξει πως κατηγορείται ενώ ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η ακριβής ώρα του θανάτου και κατά συνέπεια το σημείο που βρισκόταν η ίδια.

Αναφορικά με την Μαλένα που πέθανε από ασφυξία μπροστά της, στο μονόκλινο δωμάτιο, θα επαναλάβει τους πάγιους ισχυρισμούς της ότι δηλαδή το παιδί της πέθανε στον ύπνο του, χωρίς εκείνη να το πλησιάσει, ότι η ίδια πήγε και ειδοποίησε γρήγορα τους γιατρούς και ότι αγωνιούσε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Στοιχεία τα οποία όμως αμφισβητούνται και παράλληλα διαψεύδονται μέσα από μια σειρά καταθέσεων που οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους.

Η 33χρονη πιστεύει πως παρά το σε βάρος της κλίμα που έχει διαμορφωθεί, θα δώσει και τελικά θα κερδίσει τη μάχη για την ελευθερία της.

Ζήτησε ιερέα και εξομολογήθηκε

Πολλές συζητήσεις παράλληλα έχουν προκαλέσει και οι πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος για την ημέρα που η 33χρονη ζήτησε να εξομολογηθεί μέσα στη φυλακή.

Ήταν Μεγάλο Σάββατο, όταν βρέθηκε απέναντι από ιερέα, που της είπε πως ότι πουν θα μείνει μεταξύ τους.

Η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να του είπε «κατηγορούμαι άδικα, δεν έχω κάνει τίποτα» ενώ ο ιερέας της απάντησε:

«Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα ίσως γίνεται έτσι. Κάνε υπομονή».

Εκκλησιαστικοί κύκλοι σε επικοινωνία τους με το Mega ανέφεραν πως η 33χρονη ήταν ήρεμη καθ’ όλη τη διάρκεια.

«Για την υπόθεση αυτήν τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

»Εμείς σαν Εκκλησία το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε για να λάμψει η αλήθεια και φυσικά για την ανάπαυση των ψυχών των τριών αγγελουδιών που αυτήν τη στιγμή είναι δίπλα στον Θεό» σημείωσαν.

Σχετικά άρθρα