Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου» – Ασφυκτικό θάνατο έδειξε το πόρισμα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου» – Ασφυκτικό θάνατο έδειξε το πόρισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δυο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, της Ίριδας και της Μαλένας έδειξε ασφυκτικό θάνατο και για τα δύο παιδιά γεγονός που σημαίνει αυτομάτως εγκληματική ενέργεια.

Η δικογραφία, το πόρισμα και όλες οι καταθέσεις που έχουν δοθεί θα πάνε στα χέρια των εισαγγελέων που εποπτεύουν την έρευνα και αυτοί θα εκτιμήσουν τα στοιχεία και το πόρισμα και στη συνέχεια θα καταλήξουν στα πρόσωπα εκείνα που θα καλέσουν ως ύποπτους για να δώσουν εξηγήσεις.

Είναι βέβαιο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη, ενώ πιθανό είναι να κληθούν και άλλα πρόσωπα.

Στη συνέχεια, το λόγο έχει ο Εισαγγελέας, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία ή κάποιο άλλο αδίκημα και σε βάρος ποιων προσώπων.

Μετά το πόρισμα που κατέθεσαν στις Αρχές οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας και το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Ανθρωποκτονιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε από το δικηγόρο της για το πόρισμα που μιλά για ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η ίδια επιμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών.

«Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι.

»Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου.

»Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη αντίδρασή της λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι ήταν «ασφυκτικοί», μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία.

»Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σχετικά άρθρα