Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Εισαγγελία Αθηνών, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, Φυλακές,

Στη φυλακή οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την κατηγορούμενη να κρίνεται προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η απολογία της 33χρονης κράτησε πάνω από πέντε ώρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, αρνούμενη τα όσα της αποδίδονται.

Οι απαντήσεις της, πάντως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημα της την πιθανότητα ιατρικού λάθους στο καταληκτικό επεισόδιο του παιδιού της.

Η 33χρονη ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμινης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί.

Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να επιχειρηματολογεί διερωτώμενη πως γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική, αλλά και την παιδοχειρουργική.

Σχετικά άρθρα