Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπούσε την Τζωρτζίνα όταν ήταν 11 μηνών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπούσε την Τζωρτζίνα όταν ήταν 11 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Κώστας Γιαννόπουλος, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπούσε την Τζωρτζίνα όταν ήταν 11 μηνών. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας και αναφέρθηκε στην καταγγελία που αφορούσε την κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγγελία έγινε στις 22 Αυγούστου του 2014 και ανέφερε πως ένα μωρό 11 μηνών κακοποιείται από την μητέρα του, η οποία το χτυπάει με τα χέρια της.

«22 Αυγούστου του 2014 μια επείγουσα καταγγελία φτάνει στις αρχές της Πάτρας για την οικογένεια Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι ένα μωρό 11 μηνών κακοποιείται σε αυτό το σπίτι και συγκεκριμένα η μητέρα το χτυπάει με τα χέρια της.

»Και από εκεί και πέρα άγνοια με για το τι συνέβη ούτε ενημέρωση από τις Αρχές για το θέμα».

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού δήλωσε πως «σε πολλές περιπτώσεις παιδιών που κακοποιούνται χάνεται κρίσιμος χρόνος.

»Όταν μια κοινωνική υπηρεσία λειτουργεί σωστά βάζει στο στόχαστρο και στο μικροσκόπιο συγκεκριμένες καταστάσεις και καταγγελίες».

«Πώς όμως να το κάνει εν προκειμένω στην Πάτρα; Με δύο κοινωνικούς λειτουργούς για μια ολόκληρη περιοχή;

»Και δεν πάσχει μόνο η Πάτρα δυστυχώς.

»Όταν για ένα παιδάκι κάναμε τέσσερις καταγγελίες στην Πάτρα και φοβόντουσαν να πάνε οι κοινωνικοί λειτουργοί σπίτι γιατί φοβόντουσαν τον πατέρα όπως έλεγαν και όποιες άλλες ήταν οι δικαιολογίες τότε και τελικά το παιδί βρέθηκε σκοτωμένο μέσα σε ένα ψυγείο;

»Πρώτη φορά τα ακούμε αυτά; Με τέσσερις καταγγελίες και δεν έγινε τίποτα;», πρόσθεσε μιλώντας στο NewsBeast.

Σχετικά άρθρα