Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι στο θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι στο θάνατο της Τζωρτζίνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Αφού το παιδί κατέληξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε sms σε γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για τα όσα της είχαν συμβεί.

Στις προσπάθειες που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου ώστε να δημιουργήσει άλλοθι για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η 33χρονη κατηγορούμενη προσπάθησε να δημιουργήσει ένα άλλοθι όταν έκανε τη μοιραία «επίθεση» στο παιδί της.

Ειδικότερα, στις 11 Απριλίου του 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου χορηγεί την κεταμίνη στο μικρό παιδί και λίγη ώρα αργότερα μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της.

Γεγονός που η ίδια η μητέρα επικαλείται για να τονίσει την αθωότητά της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής, η 33χρονη μητέρα ήταν αδιάφορη για τα ηχητικά σήματα των μηχανημάτων που υποστήριζαν τη Τζωρτζίνα και υποτονική στο να καλέσει τους γιατρούς για βοήθεια.

Επίσης, αφού το παιδί κατέληξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε sms σε γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για τα όσα της είχαν συμβεί. «Αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος, τι άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει που ίσως κρατούσε στη ζωή αυτό το παιδί.

Μετανιώνω, μετανιώνω που την άφησα αβοήθητη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ένα από αυτά.

Παράλληλα, το «LIVE NEWS» παρουσίασε και το «ημερολόγιο» του μαρτυρικού θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, με τις στιγμές που το άτυχο παιδί είχε τα επεισόδια, τα οποία σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οφείλονται στη χορήγηση κεταμίνης από την ίδια της τη μητέρα.

Σχετικά άρθρα