Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Κτήνη, είστε γουρούνια απάνθρωπα»

Mητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Κτήνη, είστε γουρούνια απάνθρωπα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δολοφονίες, Ελένη Τοπαλούδη, Ρόδος, Φοιτητές,

Η διακοπή της δίκης  στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών .για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσε την έκρηξη της μητέρας της η οποία ξέσπασε κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά των κατηγορουμένων.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε ζητώντας, μάλιστα, να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει και πάλι στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κάθισε σήμερα μόνο ο 24χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, Αλβανικής καταγωγής επέλεξε να μην προσέλθει στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ήταν αυτός που ζήτησε την διακοπή της δίκης προκειμένου να μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας καθώς ανάλαβε πρόσφατα την υπόθεση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα με την οικογένεια Τοπαλούδη να αντιδρά και να διαμαρτύρεται.

Στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένη φοιτήτριας βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σχετικά άρθρα