Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία 7χρονου: Για ανθρωποκτονία από κοινού διώκονται μητέρα και σύντροφος

Δολοφονία 7χρονου: Για ανθρωποκτονία από κοινού διώκονται μητέρα και σύντροφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Κυψέλη, Παιδοκτόνος,

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα η Χριστίνα-Κλαούντια, η Ελληνίδα μητέρα του 7χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Κυψέλη το 2017.

Ο Πολωνός σύντροφός της οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελία και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η 29χρονη μητέρα, όπως έγινε γνωστό ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού από τον 33χρονο σύντροφό της, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, αλλά δεν έκανε τίποτα ώστε να το βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε συστηματικά το παιδί αλλά και την αδερφή του, η οποία δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Σε αποκαλύψεις για το κορίτσι προχώρησε την Κυριακή και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Παρ’ όλο που για το δολοφονημένο παιδί δεν έγινε ποτέ κάποια αναφορά ή κλήση στις Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού, ωστόσο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι πραγματοποίησε μία σειρά ενεργειών, τόσο για τη μητέρα του (Χριστίνα-Κλαούντια) ως ανήλικη, όσο και για την αδελφή του.

Αλληλοκατηγορούνται οι δράστες του εγκλήματος

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα, φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, ότι σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει.

Ακολούθως το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στα Πατήσια.

Όπως εκτιμάται η σωρός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι, το οποίο για ένα διάστημα φέρεται να ήταν άστεγο.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα και ο σύντροφός της

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες».

Αυτά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία 7χρονου αγοριού, μαζί με την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε τότε το ζευγάρι, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα.

»Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ατάραχος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας του παιδιού, που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Σχετικά άρθρα