Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη έξω από το ξενοδοχείο λίγο πριν πέσει θύμα βιασμού (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη έξω από το ξενοδοχείο λίγο πριν πέσει θύμα βιασμού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βίντεο, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ομαδικός Βιασμός,

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη Γεωργία Μπίκα να τρεκλίζει έξω από το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα πριν πέσει θύμα βιασμού, έφερε στο φως η zougla.gr.

H εικόνα που αποτυπώνεται στο βίντεο, αποδεικνύει ότι η 24χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πράγμα άλλωστε που επιβεβαίωσαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των οποίων, είχε αυξημένα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο βίντεο φαίνεται η Γεωργία Μπίκα, την ώρα που επιστρέφει στο ξενοδοχείο, αφού έχει διαπιστώσει ότι δεν ήταν σε θέσει να οδηγήσει.

Την Τετάρτη, ο ο τεχνικός της σύμβουλος Δημήτρης Γαλεντέρης μετέφερε τις «αιχμές» των Ελβετών για την καθυστέρηση στη δειγματοληψία των ούρων της Γεωργίας.

Για το εάν μπορεί να ρίξει κάποιος κάτι στο ποτό που δεν ανιχνεύεται στις εξετάσεις, υπογράμμισε πως «υπάρχουν τοξικές ουσίες οι οποίες καθαρίζουν από τα ούρα πολύ γρήγορα και δεν ανιχνεύονται. Η μοναδική μας ευκαιρία για να τις βρούμε είναι να κάνουμε γρήγορα τη δειγματοληψία, εντός του 12ώρου, κάτι το οποίο σχολιάζεται και από τους Ελβετούς σύμφωνα με τα κλινικά στοιχεία που έλαβαν κι αυτοί πως η δειγματοληψία έγινε μετά από 16 ώρες και πλέον».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα