Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα αυτοκίνητα χρησιμοποίησαν οι δράστες

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα αυτοκίνητα χρησιμοποίησαν οι δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αποκάλυψε στο OPEN ο Άρης Κουτσιούκης, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εκτός από το ασημί και το μαύρο αυτοκίνητο που φαίνονται στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί, στο σημείο της δολοφονίας είχαν φτάσει ακόμα δύο αυτοκίνητα με χούλιγκαν.

Δηλαδή τα οχήματα που εμπλέκονται είναι συνολικά τέσσερα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς στην επίθεση σε βάρος του αδικοχαμένου Άλκη και τον δύο φίλων του, συμμετείχαν περίπου 12 – 15 άτομα, κάποιοι από τους οποίους επιτέθηκαν στα τρία παιδιά και άλλοι ήταν συνεργοί στο δολοφονικό χτύπημα.

Οι αστυνομικοί, εκτός από το βίντεο που έχουν ήδη στη διάθεσή τους και έχει δει το φως της δημοσιότητας, ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, για να αντιμετωπίσουν αν ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης και οι υπόλοιποι χούλιγκαν κατόπτευαν την περιοχή με τα ίδια ή και άλλα αυτοκίνητα και τις προηγούμενες ώρες ή και ημέρες από τη δολοφονική ενέργεια.

Εάν οι υποψίες των Αρχών επιβεβαιωθούν τότε θα γίνει ξεκάθαρο πως το έγκλημα ήταν καλά οργανωμένο.

Εργαστηριακές αναλύσεις, νέο υλικό από κάμερες ασφαλείας, και μαρτυρίες ατόμων για τη δράση της καταδρομικής ομάδας που δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη, απαρτίζουν το δίχτυ των ερευνών που θα οδηγήσουν στην δικαιοσύνη τους δράστες.

Ήδη εξετάζονται όλα τα ενεργοποιημένα κινητά τηλεφώνα στο επίμαχο οικοδομικό τετράγωνο της φονικής επίθεσης. Στο στειλιάρι που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας έχουν ανιχνευτεί στοιχεία τόσο του συλληφθέντα όσο και του Άλκη ενώ και ο 18χρονος φίλος του Άλκη έχει αναγνωρίσει τον 23χρονο ως το άτομο που το κράταγε.

Όπως αποκαλύφθηκε την Παρασκευή εντοπίστηκε και δεύτερο μαχαίρι κοντά στο σημείο της δολοφονίας, το οποίο έχει επάνω του κηλίδες αίματος .

Μάλιστα με παρέμβαση του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ζαχαρίας Κοκκινάκης ζητεί από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να εξαντλήσουν κάθε αυστηρότητα στο θεσμικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος για την αθλητική βία και καμία ποινή να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

.

Σχετικά άρθρα