Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oμαδικός βιασμός Θεσσαλονίκη: Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει o Ηλίας Γκιώνης

Oμαδικός βιασμός Θεσσαλονίκη: Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει o Ηλίας Γκιώνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ομαδικός Βιασμός,

Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ότι υπάρχει ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ακτιβιστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας.

Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.

Παράλληλα, υπήρξε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για ορισμένα πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν.

«Αν μου επιτρέπετε κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει πως «σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».

Σχετικά άρθρα