Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Άλκη: Tο μαχαίρι του φόνου «πρόδωσε» τον 23χρονο – Τι βρήκε η ΕΛΑΣ

Δολοφονία Άλκη: Tο μαχαίρι του φόνου «πρόδωσε» τον 23χρονο – Τι βρήκε η ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,

Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μαχαίρι του φόνου του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρέθηκε DNA του θύματος και συγκεκριμένα αίμα του άτυχου νεαρού και αποτυπώματα του κατηγορούμενου της φρικτής δολοφονίας.

Το φονικό μαχαίρι είναι το κλειδί που θα «δείξει» όλη τη συμμορία και όλους τους φερόμενους συμμετέχοντες στο φρικτό έγκλημα γιατί πάνω του υπάρχουν και στοιχεία άλλων ατόμων, καθώς φέρεται να το έχουν ακουμπήσει αρκετά άτομα.

Ήδη η ΕΛΑΣ προχωρά σε αντιπαραβολή αποτυπωμάτων για να εντοπίσει και άλλους συμμετέχοντες, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οι κηλίδες αίματος

Σχετικά με τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.

Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση καθώς κάνουν εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο δράστη που είναι μέλος ενός σκληρού πυρήνα ατόμων που είναι μαζί δύο με τρία χρόνια.

Τέλος, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία στα χέρια τους έχουν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑNT1 στην κατοχή της Αστυνομίας βρίσκεται και δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο.

Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε οριζόντια θέση και περιέχει μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σκληρές εικόνες.

Σχετικά άρθρα