Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kούγιας για δολοφονία 19χρονου: Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες

Kούγιας για δολοφονία 19χρονου: Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αλέξης Κούγιας, Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 19χρονου Αλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη 6 δράστες.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως οδηγός του αυτοκινήτου και του αποδόθηκε η πρώτη ποινή που είναι 4 χρόνια και 3 μήνες χωρίς αναστολή.

Σημείωσε δε, ότι έχει επικοινωνία με τους γονείς του 19χρονου και είναι συντετριμμένοι και το Σάββατο θα τους επισκεφτεί στη Βέροια.

«Έχω έναν γιο 19 χρονών, που είναι φίλαθλος μιας ομάδας.

»Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάω στην κηδεία του» και συμπλήρωσε πως οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές.

Ο δικηγόρος του 23χρονου

Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, δεν μάσησε τα λόγια του και άφησε πολύ συγκεκριμένες αιχμές, προβληματίζοντας -αν μη τι άλλο- και δίνοντας τροφή για σκέψη.

«Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση.

»Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

»Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα, ο πατέρας του ήταν ένα κόσμημα της Δικαιοσύνης. Επίλεκτος δικηγόρος.

»Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο».

Θέλω, λοιπόν, να καταλάβετε ότι περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να ανοίξουν τα τηλέφωνα, αν μπορούν, να αρθεί το απόρρητο -επειδή πρόκειται περί κακουργήματος- όλων των συλληφθέντων και ελπίζω να μην βρεθούμε μπροστά σε τίποτα πακιστανικά τηλέφωνα.

»Σε κάθε περίπτωση όμως η σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών θα διαφωτίσει πλήρως την υπόθεση.

»Εκείνο όμως που μπορώ να σας πως είναι ότι αυτοί πήγαν εκεί για να σκοτώσουν.

»Αυτή δεν ήταν μια συμπλοκή, όπως λανθασμένα αναφέρεται.

»Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα