Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομαδικός βιασμός Θεσσαλονίκη: Φαρμακοποιός επιβεβαιώνει την 24χρονη

Ομαδικός βιασμός Θεσσαλονίκη: Φαρμακοποιός επιβεβαιώνει την 24χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ομαδικός Βιασμός, Φαρμακοποιοί,

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσον αφορά στον χειρισμό της από την Αστυνομία, την οποία διαψεύδει τόσο η ίδια η καταγγέλλουσα, όσο και φαρμακοποιός της πόλης.

Ειδικότερα, με αφορμή της τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξε σε ανακοίνωσή της, ότι της χορηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου έκανε την καταγγελία του βιασμού της, δύο αποστειρωμένοι ουροσυλλέκτες, προκειμένου να δώσει δείγμα για εξετάσεις.

Αντίθετα, η ίδια η Γεωργία μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, είπε πως αναγκάστηκε, όντας σε άθλια κατάσταση να ψάχνει για εφημερεύον φαρμακείο, ώστε να αγοράσει μόνη της τους ουροσυλλέκτες για να δώσει το δείγμα.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέβασε στο instagram και την απόδειξη αγοράς από συγκεκριμένο φαρμακείο της Θεσσαλονίκης.

Η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε με τον φαρμακοποιό, ο οποίος και επιβεβαίωσε, ότι η κοπέλα όντως την Πρωτοχρονιά πήγε στο φαρμακείο του και αγόρασε τους δύο ουροσυλλέκτες.

«Μπήκε μέσα στο φαρμακείο η κοπέλα και πήρε δύο ουροσυλλέκτες. Δε θυμάμαι σε τι κατάσταση βρισκόταν, μόνο ότι ήρθε το απόγευμα, γιατί εφημέρευα και γινόταν χαμός στο φαρμακείο. Δε θυμάμαι να μου κίνησε κάτι την περιέργεια», είπε ο φαρμακοποιός.

Στην εκπομπή μίλησε και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η 24χρονη, Δ. Γεραφέντης, ο οποίος επανέλαβε, ότι θα ζητηθεί επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων και εξέταση μέσω τριχών.

Σχετικά άρθρα