Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Βαρύτατες κατηγορίες στον 23χρονο που διώκεται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Βαρύτατες κατηγορίες στον 23χρονο που διώκεται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολούθως παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο μεταξύ, εις βάρος του 23χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία, μετά το φονικό, σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να είναι μέλος.

Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή.

Οι συνδεόμενες με τα ευρήματα στον σύνδεσμο πράξεις αφορούν τα παρακάτω: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Σχετικά άρθρα