Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία 29χρονης: Με βίασαν σε πάρτι σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης

Καταγγελία 29χρονης: Με βίασαν σε πάρτι σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία,

Tην ώρα που η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, μία 29χρονη κοπέλα καταγγέλλει τον βιασμό της σε πάρτι σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης.

Η 29χρονη υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλά κοινά στην υπόθεσή της σε σχέση με αυτή που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα.

Όπως κατήγγειλε η 29χρονη, μιλώντας στο OPEN TV, ένας από τους διοργανωτές του πάρτι φέρεται να την πολιορκούσε ενώ και εκείνη, όπως λέει, έφτασε στο σημείο να χάσει σχεδόν τις αισθήσεις της αλλά κατάφερε να φύγει από το κλαμπ.

Μάλιστα το άτομο αυτό φέρεται, σύμφωνα πάντα με την 29χρονη, να είναι το ίδιο πρόσωπο που εμπλέκεται στο πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της.

«Έχει πολλές ομοιότητες. Και σε εμένα ήταν πολύ επίμονος να βρεθούμε, είτε οι δύο μας είτε να πάω να τους βρω έξω.

»Έχει ομοιότητες μέχρι και στο ποτό που δεν το θεωρώ τυχαίο το ότι ήταν το ίδιο.

»Θεωρώ ότι δεν ήταν δύο μεμονωμένες περιπτώσεις, έγιναν με απόσταση 4-5 χρόνων, ενδιάμεσα τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά», αναφέρει η 29χρονη.

Η ίδια έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό όταν διαπίστωσε ότι είχε πολλά κοινά στοιχεία η ιστορία της με αυτή της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

«Έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο»

«Θεωρώ ότι δεν είμαι η μοναδική και θεωρώ ότι πρέπει να βγουν και άλλα περιστατικά αντίστοιχα με της κοπέλας γιατί η κοπέλα μόνη της δεν θα βρει δικαίωση και θα καλυφθεί το θέμα.

»Τώρα που έγινε η αρχή, είναι πολύ πιο εύκολο για όλες όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο είτε με τον συγκεκριμένο είτε με άλλους» τονίζει.

Ο δικηγόρος της 29χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, αναφέρει: «Η λογική λέει ότι εφόσον έχουμε δύο πανομοιότυπα περιστατικά με απόσταση 4 με 5 ετών το ένα από το άλλο, είναι προφανές ότι έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο».

Σχετικά άρθρα