Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βιασμός Γεωργίας Μπίκα: Υπό έρευνα η συμμετοχή Κυπρίων στο επίμαχο «πάρτι» – «Η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις»

Βιασμός Γεωργίας Μπίκα: Υπό έρευνα η συμμετοχή Κυπρίων στο επίμαχο «πάρτι» – «Η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κοκαΐνη, Μακεδονία, Ναρκωτικά, Ομαδικός Βιασμός, Πορνεία,

Για επιβεβαίωση των πληροφοριών που κάνουν λόγο για διεθνές κύκλωμα με πλοκάμια και στην Κύπρο έκανε λόγο ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς του οποίου ζητήθηκε η εθελοντική συνδρομή από τον συνήγορο της 24χρονης, κ. Ζιώγα, ως προς το σχετικό σκέλος της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η καταγγελία έγινε στην Αθήνα, διαβιβάστηκε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρ. Χριστοφίδη ο οποίος με επιστολή του στον Αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας αναφέρθηκε στην ύπαρξη στην μεγαλόνησο, παρομοίου κυκλώματος με την Ελλάδα και συγκεκριμένα στη συμμετοχή Κυπρίων στο επίμαχο «πάρτι», αλλά και νεαρών γυναικών οι οποίες είχαν έρθει από την Κύπρο.

«Η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις» είπε και κάλεσε τις ελληνικές εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές να βιαστούν για να μην τους προλάβουν οι εξελίξεις από την Κύπρο.

Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο συνεργάζεται και με το εξωτερικό, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχολίασε τα κυκλώματα μαστροπείας και ναρκωτικών πάνε «χέρι-χέρι».

«Απαράδεκτο να αργούν οι τοξικολογικές»

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, όπως και την αποστολή του δείγματος στην Ελβετία σε κέντρο το οποίο διερωτήθηκε αν είναι ιδιωτικό.

«Υπάρχει καθυστέρηση. Πώς θα ανοίξουν τα στόματα εάν τα αντανακλαστικά των Αρχών αργούν» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς «ψαρεύουν» τις κοπέλες

Ο ίδιος έκανε λόγο για «ψαράδες» που παρασύρουν τα κορίτσια τα οποία εντυπωσιάζονται από την καλή ζωή, τα κλάμπ και τα πάρτι, εθίζονται την κοκαΐνη – την οποία χαρακτήρισε «κυρίαρχο παράγοντα» στη Θεσσαλονίκη – τα οποία τελικά καταλήγουν στην πορνεία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ επισήμανε πως ίσως λόγο κορωνοϊού η νύχτα έχει αλλάξει.

Συγκεντρώνονται πλέον σε ξενοδοχεία και προσελκύονται νέες, κυρίως φοιτήτριες, ενώ έρχονται πολλοί από Αθήνα για διασκέδαση, όπου δρουν οργανωμένα κυκλώματα.

«Πάντα υπάρχει ένα πρόσωπο οικείο που διοργανώνει, τις προσελκύει και μετά τις παραλαμβάνουν άλλοι» είπε.

Σε σχέση με την υπόθεση της 24χρονης είπε πως δεν της πήραν δείγμα αίματος, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εντός 12-18 ωρών, και της πήραν μόνο ούρα.

«Τα αποτελέσματα της χρωματογραφίας για τις τοξικολογικές βγαίνουν σε μια εβδομάδα, γιατί αργούν;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε πως ο βιασμός έχει αλλάξει και πρέπει να γίνονται οι κινήσεις των αρχών άμεσα.

Σχετικά άρθρα