Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: «Εμπλέκονται πολιτικοί και αθλητές» λέει ο Ηλίας Γκιώνης

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: «Εμπλέκονται πολιτικοί και αθλητές» λέει ο Ηλίας Γκιώνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ομαδικός Βιασμός,

Καταιγισμός αποκαλυπτικών καταγγελιών μετά την καταγγελία για βιασμό της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Νέες αποκαλύψεις έκανε τη Δευτέρα ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, που όπως είπε, ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο «κύκλωμα» είναι και πολιτικοί ενώ εμπλέκεται –σύμφωνα με τον ακτιβιστή– ακόμη και η Αστυνομία.

Εμπλέκονται και γνωστά ονόματα του αθλητισμού, αλλά και παίκτες ριάλιτι.

«Αυτό ξεκινάει από την κοπέλα και για όλα αυτά τα θύματα που μου είπαν, «Ηλία πρέπει να τα βγάλουμε»

«Αρχικά έκανα ρεπόστ το θέμα της ιστορίας χωρίς στοιχεία θεωρώντας ότι είναι σωστή άποψη της κοπέλας, έπειτα συνέχισα να δέχομαι καταγγελίες από διάφορες κοπέλες, όλο αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια ομάδα ανδρών που βίασαν μία κοπέλα – πρέπει να πω ότι έχω φτάσει στα όρια μου είμαι εξουθενωμένος – μιλάω με κόσμο και κάνω την έρευνα και παρόλο που είμαι Αθήνα έχω άμεση επαφή στη Θεσσαλονίκη».

»Τα στοιχεία που λαμβάνω είναι καθημερινά η έρευνα είναι μεγάλη και γίνεται με βάση εξακριβώσεις δημοσιογράφων, έρχονται σε επαφή δημοσιογράφοι και μου επιβεβαιώνουν αυτά τα στοιχεία που ήξερα ήδη».

Σε ερώτηση σχετικά με την μήνυση σε βάρος του από τον Δ. Φιντιρίκο:

«Δεν έχω λάβει ακόμα κάτι για τη μήνυση, πληροφορήθηκα για αυτή μέσω των μίντια, φαντάζομαι υπάρχει και μια διαδικασία αν λάβω κάποια έγγραφα θα ενημερώσω.

»Δεν κρύβομαι, προφανώς φροντίζω να ‘μαι κάπου προφυλαγμένος αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το αν θα περάσω αυτόφωρο η όχι.

»Το κύριο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και των κοριτσιών.

»Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου, δε θέλω να το πλατιάσω και θέλω να πω πως δεν φοβάμαι – αυτό ξεκινάει από την κοπέλα και για όλα αυτά τα θύματα που μου είπαν, «Ηλία πρέπει να τα βγάλουμε».

Όταν ρωτήθηκε αν εμπλέκονται μόνο επιχειρηματίες στο κύκλωμα είπε,

«Μέχρι και χθες το βράδυ καλούσαν κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν ήδη καλέσματα σε κοπέλες για τα υπόλοιπα πάρτι.

«Εγώ από τα ονόματα που έχω συλλέξει είμαι βέβαιος για τους έξι από αυτούς – από τον χώρο του αθλητισμού και πυγμαχία, διάσημοι από ριάλιτι και προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό και τις άκρες. Οπότε είναι αρκετά μεγάλο – η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει με κάτι αρκετά μεγάλο»

«Οι κοπέλες λαμβάνουν και αυτές μηνύματα.

»Από τα στοιχεία που έχω μαζέψει, έχω κοινοποιήσει μόνο το 1/10.

»Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους, έχω βίντεο, φωτογραφίες».

Σε ερώτηση για τα πρόκειται για οικονομικές συμφωνίες ο Ηλίας Γκιώνης σχολίασε:

«Όχι, αυτοί οι άνθρωποι αυτοί διαλέγουν κοπέλες από τα σόσιαλ,

»”Κανόνισε την μου να έρθει να κάνουμε κάτι”.

»Υπάρχουν συνομιλίες και οι κοπέλες μάλιστα έχουν δικαστικές διαμάχες από παλιά».

«Οι αρχές δεν έχουν έρθει να μου ζητήσουν αυτά τα στοιχεία, τίποτα, από την άλλη και να μου ζητήσουν δεν ξέρω σε ποιον να εμπιστευτώ να τα δώσω, υπάρχουν και άτομα μέσα από την αστυνομία που καλύπτουν όλο αυτό το κύκλωμα και ονόματα πολιτικών».

»Υπάρχουν δράστες στην ομάδα αυτή που έχουν πολύ στενή σχέση με άτομα του πολιτικού χώρου και άτομα από τον πολικό χώρο συμμετέχουν και στα πάρτι».

Σχετικά άρθρα