Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γνωστοί επιχειρηματίες βίασαν 24χρονη σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Γνωστοί επιχειρηματίες βίασαν 24χρονη σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γεωργία Μπίκα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ναρκωτικά, Ομαδικός Βιασμός,

Την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό από επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη, ακολουθούν διαδοχικές αποκαλύψεις στα social media τόσο για τα πρόσωπα που φέρονται να ήταν παρόντα όσο και για το παρελθόν τους.

Στον ανακριτή κατέθεσε την Παρασκευή η 24χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από αναρτήσεις για το περιστατικό.

Ναρκώθηκε και βιάστηκε

Οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις καταγγελίες μίας 24χρονης κοπέλας, πως ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σοκάρουν.

Την ίδια στιγμή ένας από τους φερόμενους ως δράστες μέσα από τον λογαριασμό του στα social media ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως ήταν παρόν στο περιστατικό, δεν το διέψευσε κάνοντας λόγο για «κατάσταση που παρεκτράπηκε», ωστόσο η εμπλοκή κι άλλων προσώπων, γνωστών στον χώρο όπου δραστηριοποιούνται δίνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην καταγγελία.

Λίγες εβδομάδες μετά από τις αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ερωτικά βίντεο που διέρρεε στο διαδίκτυο εν αγνοία των πρώην συντρόφων του, έρχονται -από τον ίδιο λογαριασμό- στοιχεία για την καταγγελία της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη στο Twitter έχουν αρχίσει να διαρρέουν ονόματα και ιδιότητες προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν τόσο στο πάρτι του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όσο και στον καταγγελθέντα ομαδικό βιασμό έπειτα από χρήση ναρκωτικών.

Βάσει των αναρτήσεων, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς για το συμβάν συνελήφθη ένας 27χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την 24χρονη που τον κατήγγειλε και να έχει μαζί της την οποιαδήποτε επικοινωνία.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται για μία ακόμη φορά από τους χρήστες των social media.

Καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και πλέον αναφέρονται και ονόματα.

Ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες, με την ανάρτησή τους στο instagram ουσιαστικά «έδειξε» τους παρόντες στο πάρτι της ντροπής.

«Διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας» έγραψε και σημείωσε ακόμη:

«Για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο».

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του συγκεκριμένου λογαριασμού στα social media, ανέφερε πως νιώθει «υπεύθυνος» για το γεγονός πως η κοπέλα «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά», όμως η συγγνώμη που ζητά στο ίδιο μήνυμα δεν μπορεί να απαλύνει όλα όσα κατήγγειλε η 24χρονη και επί της ουσίας επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο «σκληρή» καθώς οι αποκαλύψεις από χρήστες του διαδικτύου διαδέχονται η μία την άλλη.

Αναφέρουν ονόματα και παράλληλα ιστορίες από το «αμαρτωλό» παρελθόν τους καθώς τους συνδέουν και με άλλα περιστατικά όπως το revenge porn.

Σάλος στη Θεσσαλονίκη

Σάλος επικρατεί εδώ και κάποιες ώρες στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στα social media με την καταγγελία βιασμού 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Πρόκειται για υπόθεση που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, είχε υπάρξει μία σύλληψη στις αρχές του χρόνου.

Ειδικότερα, στις 2 Ιανουαρίου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν 27χρονο ημεδαπό για καταγγελλόμενο βιασμό σε βάρος 24χρονης νεαρής γυναίκας.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε η άρση της κράτησής του υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, όπως επίσης της απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη του βιασμού.

Περίπου δέκα ημέρες μετά, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων στα social media μετά από δημοσίευμα που αποδίδεται στον διοργανωτή του πάρτυ (σ.σ. σε instastory) όπου ο ίδιος φέρεται να ζητά συγγνώμη
προς την 24χρονη.

Το κείμενο που αποδίδεται στο εν λόγω άτομο αναφέρει τα εξής:

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας.

»Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο.

»Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Το θέμα έκτοτε κυριαρχεί στα social media με εκατοντάδες δημοσιεύσεις, όπου χρήστες του Instagram, του Facebook και του Twitter αναφέρουν μια σειρά από ονόματα επιχειρηματιών ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.

Ομαδικός βιασμός

Μία εξαιρετικά σκοτεινή ιστορία διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες με τρομακτικές αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, 24χρονη βιάστηκε από 4 άντρες σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη αφού της έδωσαν ναρκωτικά.

Ο βιασμός έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου στην οποία είχε διοργανωθεί prive party, από ομάδα που είχε διοργανώσει αντίστοιχα πάρτι στο παρελθόν.

Η άτυχη κοπέλα έκανε καταγγελία στις Αρχές. Ακολούθησαν συλλήψεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετικές αναρτήσεις.

Ομολόγησε ο ένας 27χρονος εκ των διοργανωτών, ενώ οι άλλοι 3, γνωστοί επιχειρηματίες αρνούνται την εμπλοκή τους.

Πρόκειται για δύο γόνους κορυφαίας επιχειρηματικής οικογένειας, ενώ ο τρίτος, επίσης επιχειρηματίας, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο εξωτερικό όταν έγινε ο καταγγελλόμενος βιασμός.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, ο ένας καταγγελλόμενος για τον βιασμό, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, και τον όρο να μην πλησιάζει ή να έχει οποιαδήποτε επαφή με την κοπέλα που τον κατήγγειλε.

Έπειτα από την γνωστοποίηση του γεγονότος, ακολούθησε ορυμαγδός καταγγελιών από άλλες κοπέλες που φαίνεται να είχαν πέσει θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Εάν οι καταγγελίες ισχύουν, τότε θα μιλάμε για ένα αδίστακτο κύκλωμα που παρέσερνε κοπέλες, ακόμα και ανήλικες με σκοπό την εκμετάλλευση τους.

Για αυτά όμως θα δώσουν απαντήσεις οι διωκτικές Αρχές που ήδη παρακολουθούν τόσο την συγκεκριμένη υπόθεση όσο και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η κοπέλα καταγγέλλει ότι έριξαν ηρεμιστικά χάπια στο ποτό της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να βιαστεί.

Όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται γόνοι επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας, αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Όταν ξύπνησε το θύμα

Σύμφωνα με το voria.gr, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε ένα πάρτι σε σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου, στο οποίο συμμετείχαν νεαροί, άντρες και γυναίκες.

Η 24χρονη, που είχε πάει στο πάρτι μετά από πρόσκληση φίλου της, ξύπνησε το επόμενο πρωί σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε βρεθεί αρχικά, έχοντας προηγουμένως, όπως λέει η ίδια, χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια επικοινώνησε με φίλο της, στον οποίο ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ακολούθως πήγε στην Αστυνομία και έκανε καταγγελία.

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του alterthess.gr, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επανέφεραν το ζήτημα, καταγγέλλοντας ότι οι συγκεκριμένοι νεαροί επιχειρηματίες εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις παραβιαστικής συμπεριφοράς κατά γυναικών.

Ένας εκ των εμπλεκομένων είναι συνιδιοκτήτης γνωστού καφέ-μπαρ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νίκης και φέρει το όνομα ιστορικού καφέ της πόλης.

Ο συγκεκριμένος κύριος γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εμπλοκή του στην υπόθεση, σε μια προσπάθεια να απολογηθεί και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πρόκειται για ομολογία εμπλοκής του στην υπόθεση.

Μετά τις πρώτες έντονες αντιδράσεις ο επιχειρηματίας κατέβασε την ανάρτηση αλλά και τον λογαριασμό του στο instagram.

Πρώην εργαζόμενος: Παρενοχλούσε συνέχεια εργαζόμενες

Πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης καταγγέλλει στο ThessToday.gr ότι ένας εκ των δραστών έδειχνε κατά το παρελθόν αντίστοιχες συμπεριφορές, παρενοχλώντας νεαρές εργαζόμενες, οι οποίες μάλιστα προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν ζητούσαν από τους συντρόφους τους συνοδεία μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους.

«Εγώ δούλευα για ένα εξτρά μεροκάματο.

»Έβλεπα πολλές περίεργες κινήσεις από τον συγκεκριμένο, όπως χουφτώματα και όλα τα σχετικά.

»Αυτό συνέβαινε με όλες τις εργαζόμενες.

»Ειδικά όταν ήταν μεθυσμένος γινόταν σχεδόν πάντα πιο διαχυτικός.

»Θυμάμαι μια κοπέλα που από φόβο ζητούσε από το αγόρι της να έρχεται συνέχεια στο μαγαζί για προστασία», τονίζει πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης, προσθέτοντας:

«Όταν αναρωτήθηκα κάποια στιγμή σε έναν εκ των εργαζομένων το τι συμβαίνει και πώς ανέχεστε όλη αυτή την κατάσταση, τότε μετέφεραν τα όσα είπα στον ιδιοκτήτη και μέσα σε μια εβδομάδα δεν με κάλεσαν για δουλειά ξανά».

«Δεν θα κάνω πίσω»

Η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού δήλωσε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας πως «αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω».

Φανερά σοκαρισμένη αλλά με μία δύναμη ψυχής που εντυπωσιάζει, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Η ίδια παίρνει κουράγιο από τους φίλους και γνωστούς που στάθηκαν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά.

Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η κοπέλα είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

«Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος.

»Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας» δήλωσε στο Thesstoday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας.

«Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων.

»Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω.

»Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι.

»Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα.

»Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Άνθρωπος βασανισμένος που έχει βιώσει την απώλεια πολλών αγαπημένων της προσώπων, η κοπέλα προσπαθεί να βάλει και πάλι τη ζωή της σε μία τάξη, δίχως ωστόσο να εγκαταλείπει λεπτό τον αγώνα για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι.

Κατήγγειλε τρία άτομα

Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά- σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν «κάτι» στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν.

Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της.

Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει -καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Μόνο το πρωί, όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα «περίεργα» αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποίησε τι συνέβη οπότε επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;» ήταν οι πρώτες φράσεις που του είπε.

Τότε εκείνος της πρότεινε: «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ».

Πρόκειται για το ίδιο άτομο που, όπως αποκάλυψε χθες το Thesstoday.gr, με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όλα όσα έγιναν.

Παρά τη σύγχυση και το στρες, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία.

Πράγματι το κορίτσι πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας 3 άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Πρόκειται για τους 3 Αθηναίους οι οποίοι την «υποδέχθηκαν» στο διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι προτίθενται να τη βοηθήσουν.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα σε όλον αυτόν τον καταιγισμό καταγγελιών γράφονται και ονόματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Η Δικαιοσύνη όμως είναι βέβαιο ότι θα βρει την άκρη του νήματος. Άλλωστε το 24χρονο κορίτσι το δηλώνει με κάθε τρόπο:

«Εγώ έχω την κοινωνική υποστήριξη και δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Σχετικά άρθρα