ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τι συνδέει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με την Καρολάιν που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;
Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε ότι το σπίτι του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο είναι σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί.
Όπως επισήμανε ο Γιώργος Λιάγκας όσα αποκαλύπτει η δημοσιογράφος δεν έχουν κάτι μεμπτό και υπό το πρίσμα της σύμπτωσης,
Το 2015 η 15χρονη Καρολάιν είχε παίξει σε παράσταση, πλάνα της οποίας εξασφάλισε η εκπομπή.
Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον πιλότο και τότε ερευνούσε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και «ζητούσε συμβουλές από τον Παναγιωτόπουλο».
Όταν η Καρολάιν γνώρισε τον πιλότο έκαναν παρέα και οι τρεις μαζί, καθώς μοιράζονταν και την αγάπη τους για τις καταδύσεις (ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκπαιδευτής).
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επίσης επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.






