Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οίκος ανοχής αποδείχθηκε ινστιτούτο μασάζ στη Θεσσαλονίκη

Οίκος ανοχής αποδείχθηκε ινστιτούτο μασάζ στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Ιερόδουλες, Οίκος Ανοχής, Πορνεία,

«Ινστιτούτο μασάζ» που λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αποδείχτηκε ένας οργανωμένος οίκος ανοχής, ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση, ‘σφράγισαν’ το παράνομο ινστιτούτο, το οποίο προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες στους πελάτες του. Η επιχείρηση απασχολούσε πενταμελές προσωπικό που αναλάμβανε αυτές τις υπηρεσίες.

Συνελήφθη μια 27χρονη Ελληνίδα η οποία λειτουργούσε ως διαχειρίστρια του «ινστιτούτου» και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος μιας 47χρονης η οποία ήταν μισθώτρια του χώρου και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Η 47χρονη έκλεινε τηλεφωνικά τα ερωτικά ραντεβού και ενημέρωνε την 27χρονη για τα στοιχεία των πελατών και το είδος των υπηρεσιών που είχαν ζητήσει. Η 47χρονη δεν έχει συλληφθεί ακόμα, καθώς έλειπε από το διαμέρισμα την ώρα της αστυνομικής εφόδου.

Σύμφωνα με τις έρευνες, λειτουργούσε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης έξω από το διαμέρισμα που συνδεόταν με καταγραφικό μηχάνημα, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τους επισκέπτες.

Το προσωπικό, που αποτελείται από τρεις αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες, δεν διέθεταν σχετική άδεια άσκησης επαγγέλματος ούτε τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Σχετικά άρθρα