Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο Ηράκλειο: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο 34χρονος που πυροβόλησε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε

Νέο Ηράκλειο: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο 34χρονος που πυροβόλησε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοκτονία, Βίντεο, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Νέο Ηράκλειο,

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο. Ο 34χρονος, ο οποίος ετοιμαζόταν να παντρευτεί, φέρεται να πυροβόλησε πρώτα την αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στο φως για την –κατά τα φαινόμενα- οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπίας.

Δύο αδέρφια, ένας άνδρας 34 ετών και μια γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε λίμνη αίματος, στο διαμέρισμα που διέμεναν, από τον τρίτο αδελφό τους που μένει επίσης στην πολυκατοικία (μαζί με τον πατέρα τους).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέρφια, που ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του πρόσφατου θανάτου της καρκινοπαθούς μητέρας τους (πριν από περίπου επτά μήνες σύμφωνα με τους γείτονες), έφεραν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο να είναι ότι ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ετοιμαζόταν να παντρευτεί, πυροβόλησε πρώτα την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε…

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, θα διαφωτίσει πλήρως την υπόθεση αυτή.

Σχετικά άρθρα