Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λιγνάδης θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς

Ο Λιγνάδης θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Κακοποίηση Ανηλίκου,

Ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας παραπέμπεται να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Πλέον μετά την έκδοση του βουλεύματος αναμένεται να προσδιοριστεί και η δίκη του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.

Ακόμη με το βούλευμά τους οι δικαστές αποφάσισαν να παρατείνουν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.

Η απόφασή τους ήταν ομόφωνη και υιοθετούν πλήρως την πρόταση της εισαγγελέως που είχε προηγηθεί για την υπόθεση Λιγνάδη.

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελική λειτουργός είχε χαρακτηρίσει κατηγορούμενο «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα».

Επιπλέον, οι δικαστές διέταξαν, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης Λιγνάδη. Για το θέμα αυτό η εισαγγελέας είχε εισηγηθεί:

«Η επανειλημμένη τέλεση της πράξης, η μακρόχρονη δράση του, η μέθοδος που έχει αναπτύξει, για να προσεγγίσει τα θύματά του, χτίζοντας μαζί τους σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης, εκμεταλλευόμενος την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική του θέση για να τα δελεάσει, αλλά και τη δική τους ευάλωτη οικονομικά και κοινωνικά θέση, το γεγονός ότι κυκλοφορούσε δημόσια με τα ανήλικα θύματά του, δίχως καμία αναστολή, αλλά και η αμετανόητη στάση του μέχρι σήμερα, καταδεικνύουν ότι πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα, ώστε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης να κρίνεται αναγκαία για την αποτροπή από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων».

Σχετικά άρθρα