Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλοντιάνα Τσέλο: Αποσύρθηκε από την υπεράσπισή της ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

Κλοντιάνα Τσέλο: Αποσύρθηκε από την υπεράσπισή της ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Δεν θα εκπροσωπήσει την 49χρονη εικαστικό Kλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γεώργιο Νέο στο Χαλάνδρι ο Βασίλης Νουλέζας που είχε αναλάβει την υπεράσπισή της.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ήθελε πραγματικά να την βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση.

«Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ή δεν χορηγήθηκε εγγράφως εντολή εκπροσώπησης.

»Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δύναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα» αναφέρει ο κ. Νουλέζας και συνεχίζει:

«Εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της, των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της.

»Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά».

Όπως αναφέρει ο κ. Νουλέζας, «η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλω, την βαρύτητα σοβαρότητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί.

»Ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν άνθρωπο φέροντας όπλο και αποπειράθηκε να απαγάγει την ανήλικη θυγατέρα της, ότι είναι σχεδόν υποτροπή σε βίαιη συμπεριφορά για την οποίαν έχει στο παρελθόν τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη.

»Επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους, ότι στην διάρκεια της πάλης τους, στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της, το οποίο δεν έφερε αυτήν αντίθετα από όσα καταθέτει η ανήλικη θυγατέρα της, ότι εκείνη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα παρά μόνον ήθελε να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρας επικοινωνίας μαζί του, συμπεριφορά που την οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Kλοντιάνα Τσέλο «επισημαίνει ότι το θύμα της επίθεσης εκμεταλλευόμενος την κοινωνική και οικονομική ισχύ του, κατόρθωσε να της αφαιρέσει την γονική μέριμνα της κόρης της, με διάφορα τεχνάσματα, ακυρώνοντας έτσι τον ρόλο της ως μητέρας εμφανίζοντας την ως παρανοϊκή και επικίνδυνη».

«Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη κατά την γνώμη μου ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού.

»Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στον 68 χρόνο Χειρούργο Οφθαλμίατρο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Νουλέζας.

Σχετικά άρθρα