Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλοντιάνα Τσέλο: Απειλούσε να πετάξει την 12χρονη κόρη της από το μπαλκόνι

Κλοντιάνα Τσέλο: Απειλούσε να πετάξει την 12χρονη κόρη της από το μπαλκόνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμιάτρου Γεώργιου Νέου στο Χαλάνδρι από την 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπόρτερ Βασίλη Λαμπρόπουλου, το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κορίτσι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Σχεδίαζε την απαγωγή της κόρης της

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η Κλοντιάνα Τσέλο σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Το σοκαριστικό είναι ότι αφού η γυναίκα αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι κατευθυνόμενη στην Αλβανία.

Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα