Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος γιατρού: Η Κλοντιάνα Τσέλο έχει μανιακές εκρήξεις – Κινείται στο όριο του παραλόγου

Δικηγόρος γιατρού: Η Κλοντιάνα Τσέλο έχει μανιακές εκρήξεις – Κινείται στο όριο του παραλόγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Για ένα άτομο που δεν μπορεί να κριθεί με βάση τη λογική αναφέρεται στην 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης. Ο γιατρός παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κ. Αλεξανδράκης μίλησε για την μακροχρόνια διαμάχη του γιατρού με την Κλοντιάνα Τσέλο, που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι.

«Ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του» λέει.

Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι «είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση».

«Κάθε μέρα παραβίαζε τα περιοριστικά μέτρα»

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου».

Ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες.

»Δεν μπορεί να κριθεί με τα όρια της λογικής».

Ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό.

«Της επιτέθηκε, την πέταξε στο δάπεδο και την χτυπούσε με τα πόδια στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό με αμετάκλητη απόφαση», είπε και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του.

«Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

Σχετικά άρθρα