Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική δίωξη στην Κλοντιάνα Τσέλο άσκησε ο εισαγγελέας – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ποινική δίωξη στην Κλοντιάνα Τσέλο άσκησε ο εισαγγελέας – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αστυνομία, Αττική, Γεώργιος Νέος, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 49χρονης Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία την Πέμπτη το μεσημέρι πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, προχώρησε την Παρασκευή η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε δίωξη στην 49χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό ανέφερε πως η 49χρονη είχε προσπαθήσει πριν πυροβολήσει να αρπάξει την κόρη της.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Σχετικά άρθρα