Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεώργιος Νέος & Κλοντιάνα Τσέλο: Ολέθρια Σχέση – Τα SMS και το καρτέρι

Γεώργιος Νέος & Κλοντιάνα Τσέλο: Ολέθρια Σχέση – Τα SMS και το καρτέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Στο Χαλάνδρι ο γιατρός Γεώργιος Νέος δέχθηκε πυρά από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι είναι σοκαρισμένη. Η 49χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) τον πατέρα της κόρης της.

Η Κλοντιάνα Τσέλο είχε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με τον Γεώργιο Νέο και απέκτησαν μία 13χρονη σήμερα κόρη, της οποίας έχασε την επιμέλεια έπειτα από δικαστική απόφαση.

Διαβάστε πατώντας εδώ ΟΛΑ τα δημοσιεύματα για την Κλοντιάνα Τσέλο

Του είχε στήσει καρτέρι

Όταν ο πατέρας της 13χρονης βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί του από το σχολικό λεωφορείο, η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός τον πυροβόλησε στον κορμό.

Η γυναίκα, ύστερα από τον πυροβολισμό έμεινε στο σημείο του συμβάντος και περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν και να την συλλάβουν, ούσα σε άσχημη κατάσταση.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός στην περιοχή, καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες παιδιά έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη και την έβαζαν στο περιπολικό για να την οδηγήσουν στο ΑΤ Χαλανδρίου, φώναζε:

«Μου απήγαγαν το παιδί, μου το βίαζαν».

Έλεγε ακατάληπτα

Μέχρι αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας βορειανατολικής Αττικής, εξέταζαν την 49χρονη.

Η Τσέλο συνελήφθη για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο», «νόμο περί όπλων», «απόπειρα αρπαγής ανηλίκου» και «ενδοοικογενειακής βία» και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε σύγχυση και τα περισσότερα από όσα ανέφερε ήταν ακατάληπτα.

Αντιπαράθεση για την επιμέλεια του παιδιού

Ο οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος 68 ετών, δέχθηκε πυροβολισμό στην θωρακική χώρα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η 49χρονη εικαστικός είχε χρόνια αντιπαράθεση με τον γιατρό για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο 68χρονος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχε πάρει την επιμέλεια της ανήλικης και μεγάλωνε το παιδί μαζί με τη σύζυγό του.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ.

Μόλις πριν ένα μήνα η Espresso είχε πρωτοσέλιδο «Σφαγή» για το εξώγαμο του μεγαλογιατρού, με υπότιτλο: Ο καρπός παράνομης σχέσεις, τα δικαστήρια και οι απειλές.

Του έστηνε διαρκώς καρτέρι

Η δράστις, που εργάζεται ως εικαστικός, τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έστηνε συνεχώς καρτέρι στην οικογένεια με διαπληκτισμούς σε κοινή θέα, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

Τα μέτρα αυτά με δικαστική απόφαση της απαγορεύουν να πλησιάζει το σπίτι της οικογένειας στο Χαλάνδρι, το γραφείο του γιατρού στο Ψυχικό και το ιδιωτικό νοσοκομείο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι με το οποίο συνεργάζεται ο 68χρονος.

Πόλεμος μηνυμάτων

Μία κόντρα που τραβούσε χρόνια ήταν αυτή που είχε η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι με τον οφθαλμίατρο, τον οποίο πυροβόλησε στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας.

Η σχέση που είχε η κοπέλα αλβανικής καταγωγής με τον μεγαλογιατρό είχε ως αποτέλεσμα ένα παιδί, για το οποίο «ξέσπασε πόλεμος» με τις αναρτήσεις στο προφίλ της γυναίκας στο Facebook να είναι ενδεικτικές για το κλίμα που επικρατούσε στις σχέσεις τους.

Από απειλητικά μηνύματα μέχρι δακρύβρεχτες αναρτήσεις, η Κλοντιάνα Τσέλο εξαπέλυε επιθέσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση κατά του άνδρα που -όπως ισχυριζόταν η ίδια- την είχε βιάσει και στη συνέχεια είχε απαγάγει το παιδί της.

Ανέβαζε στο Διαδίκτυο με «σκριν σοτ» τα μηνύματα που αντάλλαζαν, ενώ σε κάθε πράξη που προχωρούσε ο γιατρός για να την απομακρύνει από τη ζωή του, εκείνη απαντούσε με αναρτήσεις, στις οποίες εξαπέλυε φραστικές επιθέσεις στον ίδιο, στη σύζυγό του, αλλά και στα νομικά όργανα που δεν βοηθούσαν στον «δίκαιο αγώνα» της.

Στις 17 Αυγούστου, η Κλοντιάνα Τσέλο έγραψε πως:

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλη ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) και ανέφερε τότε ότι λέγεται Κ.Μ. (σσ. εδώ αναφέρει το όνομα ενός γιατρού)».

Σε άλλες αναρτήσεις της η γυναίκα «βγάζει στη φόρα» μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον γιατρό -και μετέπειτα θύμα της- θέλοντας να προβάλλει τη συμπεριφορά του εναντίον της.

Σε ένα από τα μηνύματα εμφανίζεται ο γιατρός να της λέει πως «Το βρωμόστομά σου θα στο κλείσω, αλλά με νόμιμα μέσα γιατί εμείς δεν είμαστε τραμπούκοι όπως εσύ» ενώ σε άλλο σκριν σοτ που ανέβασε από συνομιλία τους η Κ.Τ., ο οφθαλμίατρος γράφει:

«Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια ζωή φυσιολογική και ήρεμη γιατί αν ήταν μαζί σου, στη κατάσταση που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», ενώ σε άλλη φωτογραφία της γράφει πως «Χρειάζεσαι φάρμακα».

Η Κλοντιάνα Τσέλο υποστηρίζει μία απίθανη ιστορία, ότι είναι απόγονος της οικογένειας Παυλίδη και με «κατασκοπευτικό» τρόπο, όταν ήταν μωρό, μεταφέρθηκε στην Αλβανία.

Διαβάστε εδώ: Η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό υποστηρίζει ότι είναι απόγονος της οικογένειας Παυλίδη

Διαβάστε επίσης: Η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό είχε γράψει στο FB: «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει»

Σχετικά άρθρα