Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό είχε γράψει στο FB: «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει»

Η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό είχε γράψει στο FB: «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Ο γιατρός Γιώργος Νέος δέχτηκε δύο σφαίρες από την Κλοντιάνα Τσέλο το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Η ίδια, στην εισαγωγική της κάρτα στο Facebook, είχε γράψει: «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει».

Η τελευταία ανάρτηση της Κλοντιάνα Τσέλο στο Facebook

Η Κλοντιάνα Τσέλο έγραψε στο Facebook στις 9 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν πυροβολήσει τον πατέρα του παιδιού της:

«ΕΛΛΗΝΕΣ….. Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ.

»Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα-Ελληνίδα, στην θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο.

»Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών (που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου “πουλάει” τρέλα λέγοντας με “δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων”.

»Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της.

»Τότε και εγώ της ζήτησα να απομάκρυνθει αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ.

»Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας!

»Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα.

»Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού.

»Τα συμπεράσματα δικά σας», κατέληγε η ανάρτησή της.

«Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει»

Στο LiveNews, μίλησε ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος του γιατρού.

Ο ίδιος τόνισε υπάρχει μια μακρόχρονη διαμάχη ανάμεσα στη δράστρια και τον τραυματία γιατρό.

«Ο κ. Νέος είναι οφθαλμίατρος, είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες, με μία Αγγλίδα και είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια με την Κλοντιάνα Τσέλο.

»Από αυτή τη σχέση γεννήθηκε ένα παιδί.

»Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και τελικά έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί και έκτοτε άρχισε να τον εκβιάζει.

»Του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

»Είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

»Κάποια στιγμή ο κ. Νέος είδε και αποείδε και κάναμε αγωγή για να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο είχε αναγνωρίσει».

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξανδράκης σημείωσε ότι μετά από σκληρή αντιδικία, ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του παιδιού.

Εικαστικός στο επάγγελμα δηλώνει η Κλοντιάνα Τσέλο, η γυναίκα η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι.

Η εικαστικός είχε παράνομη σχέση με τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, που σήμερα είναι 12 ετών.

Πολλές φορές, διεκδίκησε μάταια την επιμέλεια του παιδιού της.

Μάλιστα, σταδιακά μετά από απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της τον Ιανουάριο του 2016 έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Η ίδια σε συνέντευξη της την εποχή εκείνη στην εφημερίδα Espresso είχε αναφέρει σχετικά:

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι.

»Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» έλεγε η εικαστικός.

Όπως περιέγραψε στη συνέντευξή της η κόρη της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

Έκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κορίτσι, έως ότου πήρε και την επιμέλεια, το 2016.

Η δράστις, πιθανότατα παρακολουθούσε τις κινήσεις του ζευγαριού και σύμφωνα με καταγγελίες, πολλές φορές απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του 68χρονου.

Μάλιστα, μία φορά της επιτέθηκε και τη χτύπησε, αλλά πρόλαβαν να παρέμβουν κάτοικοι της περιοχής.

«Ήταν συνέχεια με πλούσιους άντρες»

«Δεν δούλευε. Ήταν συνέχεια με πλούσιους άντρες. Αυτή ήταν η ζωή της.

»Σήμερα με τον έναν που θα μπορούσε να της προσφέρει μια άνετη ζωή, αύριο με τον άλλον.

»Και οι υπόλοιποι άνδρες έχουν το ίδιο πρόβλημα με αυτή τη γυναίκα, αλλά δεν έχουν παιδί μαζί της.

»Μάλιστα, σε άλλες περιπτώσεις άλλαζε αυτή τις κλειδαριές στα σπίτια τους για να μην μπορούν να μπουν μέσα», δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου γειτόνισσα της οικογένειας.

Οργισμένες αναρτήσεις στο Facebook

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Facebook, η 49χρονη κατηγορούσε τον 68χρονο γιατρό και τη σύζυγό του, με την οποία μεγάλωνε μαζί τη 12χρονη, για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί.

Σε κάποια ανάρτηση, μάλιστα, υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είναι του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA.

Στις αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική Δικαιοσύνη και τις αστυνομικές Αρχές.

Την ώρα της σύλληψής της, η δράστις φώναζε «απήγαγαν και βίαζαν το παιδί μου», ισχυρισμό που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο Facebook.

Ποιος είναι ο γιατρός που τραυματίστηκε

Ο Γεώργιος Νέος, θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του, είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική.

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Η 49χρονη φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στον 68χρονο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Μόλις εκείνος κατέβηκε να πάρει την κόρη τους από το σχολικό ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και κάποια στιγμή η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και πυροβόλησε τον γιατρό στην κοιλιά και στη μασχάλη.

Ο γιατρός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε σενάριο βγαλμένο από ταινία θρίλερ παραπέμπει η καταγγελία της εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο ότι ο πατέρας της μονάκριβης κόρης της, μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων, της έχει απαγορεύσει κάθε επικοινωνία με το παιδί που απέκτησαν εκτός γάμου, επιδιώκοντας την οικονομική αλλά και φυσική -όπως η ίδια υποστηρίζει- εξόντωσή της!

Ξετυλίγοντας το παρασκήνιο των προσπαθειών να δει το παιδί της, με το οποίο έχει χάσει κάθε επαφή από τον Ιανουάριο του 2016 έως και σήμερα, η εντυπωσιακή ζωγράφος, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Espresso», καταγγέλλει πως ο πατέρας του παιδιού και το περιβάλλον του μεθόδευσαν βήμα βήμα τον τρόπο ώστε να τη βγάλουν από τη ζωή του 11χρονου σήμερα κοριτσιού.

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι» ισχυρίζεται η εικαστικός.

Μάλιστα, προχώρησε σε μια αδιανόητη καταγγελία υποστηρίζοντας πως ένας από τους δικηγόρους που ανέλαβε να την εκπροσωπήσει στην πολυμέτωπη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού την εξαπάτησε εμφανιζόμενος ο ίδιος στο δικαστήριο ως σύζυγός της!

«Προσκόμισε πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα ότι δήθεν είχαμε παντρευτεί» λέει η ίδια.

«Η ζωή μου έχει σταματήσει από τότε που μου πήραν το παιδί μου» παραληρούσε, αφηγούμενη από τη δική της σκοπιά το οικογενειακό δράμα που φέρεται ότι βιώνει.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, από την πλευρά της, κάνει λόγο για χαλκευμένες αποφάσεις και αφήνει υπόνοιες για παρασκηνιακές δράσεις του γιατρού.

Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές.

«Με συκοφαντούσε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, προσπαθώντας να με βγάλει τρελή» τονίζει, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

«Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» λέει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία.

«Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρονών αντί να ζει με τη μητέρα του» προσθέτει.

«Έχω μαραζώσει χωρίς το παιδί μου» λέει η ζωγράφος, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων της.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

Σε ένα από τα διαδοχικά δικαστήρια, που περιελάμβαναν απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα, οικογενειακή φίλη του γιατρού, καταθέτοντας ως μάρτυρας, είχε υποστηρίξει ότι το ανήλικο κορίτσι θέλει να παραμείνει με τον πατέρα και τη μητριά της και ότι η επαφή με τη μητέρα της «την ταράζει».

«Η διαμάχη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η μάρτυρας, το παιδί αναστατωνόταν πριν και μετά από κάθε επίσκεψη της μητέρας της.

Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς αυτούς, η μητέρα του παιδιού είχε ξεσπάσει στο δικαστήριο κάνοντας λόγο για ψευδομάρτυρες, ενώ μάρτυρας που είχε καταθέσει από το περιβάλλον της είχε υποστηρίξει πως ο γιατρός και η σύζυγός του βάζουν λόγια στο κορίτσι για να το απομακρύνουν από τη μαμά του.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με το παιδί.

»Βάζουν λόγια στο παιδί για τη μαμά του και τη βρίζουν» είχε καταθέσει η μάρτυρας.

Σχετικά άρθρα